Heidija Kluma pieprasa šķiršanos

foto nra.lv
foto nra.lv

Modeles Heidijas Klumas un mūziķa Sīla gandrīz septiņus gadus ilgo laulību nav izdevies glābt – pagājušās nedēļas nogalē 38 gadus vecā H. Kluma iesniegusi šķiršanās pieprasījumu Losandželosas tiesā. Par domstarpībām, kas traucē kopdzīvei, pāris paziņoja janvārī.

Pieteikuma iesniegšanu tiesai apstiprinājuši H. Klumas pārstāvji. No sīkākiem komentāriem viņi atturējušies, vien paziņojot, ka laulības šķiršanas nosacījumi fiksēti pāra laulību kontraktā un pēc laulībām noslēgtajā līgumā. «Bērnu dēļ viņi vēlas, lai šķiršanās notiktu civilizēti, bez liekiem skandāliem,» sacījis modeles pārstāvis. Interneta vietne TMZ.com, kas specializējas slavenību dzīves atspoguļošanā, gan noskaidrojusi – H. Kluma vēlas, lai fiziskās aizbildniecības tiesības pār četriem bērniem vecumā no diviem līdz septiņiem gadiem (Sīls savulaik adoptēja H. Klumas un Flavio Briatores meitu) tiktu uzticētas tieši viņai, bet Sīlam būtu tiesības bez ierobežojumiem apmeklēt bērnus. 

Dokumentā, kurā mūziķis tiek saukts īstajā vārdā – Henrijs Samuels –, arī norādīts, ka modele vēlas atgūt savu meitas uzvārdu. Jāpiebilst, ka dokumentos viņa tiek saukta par Heidiju Samuelu, lai gan profesionālajā karjerā meitas uzvārdu izmantojusi visus šos gadus.


Написать комментарий