Grigorjeva Londonai gatavosies Vācijā un Polijā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils brīvās cīņas cīkstone Anastasija Grigorjeva kopā ar savu treneri Sergeju Kursīti preses konferencē pastāstīja par izcīnīto ceļazīmi uz Londonas Olimpiskajām spēlēm, kā arī par tuvākajiem gatavošanās plāniem.

Anastasija Grigorjeva pirms vairākām dienām Helsinkos izcīnīja tik kāroto Londonas ceļazīmi, pēdējā atlases kārtā iegūstot otro vietu. Anastasija kopā ar Sergeju Kursīti ļoti nopietni gatavosies olimpiskajām spēlēm, pie tam, jāņem vērā, ka Daugavpils četrgades nozīmīgākajā forumā nav pārstāvēta kopš 2000. gada.

Daugavpils Olimpiskajā centrā notikušajā preses konferencē Kursītis pastāstīja, ka kopā ar Nastju ieplānotas treniņnometnes un sacensības Vācijā un Polijā, kur būs ļoti spēcīgas sparingpartneres. Vēlreiz tika runāts par to, ka Grigorjevai īsā laikā no svara kategorijas līdz 55 kilogramiem nācās pāriet uz 63 kilogramiem. Šī pāreja nebija no vieglākajām, bet Grigorjeva izteicās, ka psiholoģiskā spiediena nebija nekāda – šī pāreja viņai nākusi pat par labu.

Olimpiādē katrā no sporta veidiem startē tikai pasaules labākie sportisti, un arī Grigorjeva ir starp tām. Viņas mērķis Londonā noteikti būs cīņa par medaļām. Daudz kas būs atkarīgs no izlozes un arī tiesnešiem, kuri ne vienmēr bijuši objektīvi, vēl vairāk, atsevišķos gadījumos arī norokot cīkstoņus.

Kursītis izteica pateicību DOC direktoram Uldim Pastaram par sniegto finansiālo atbalstu vairāku gadu garumā.  


Написать комментарий