Daugavpils dome piešķirs A.Grigorjevai 5 206 latus, lai viņa sagatavotos Olimpiskajām spēlēm

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Daugavpils dome piešķirs 5 206 latus sportistes Anastasijas Grigorjevas mācību un treniņa procesa organizēšanai pirms Olimpiskajām spēlēm, kas notiks šī gada augustā Londonā. Piešķirtie līdzekļi tiks izmantoti 6 braucienu organizēšanai, lai piedalītos sacensībās Vācijā, Austrijā, Polijā un Spānijā.

Apspriežot minēto lēmumu, deputāts Pēteris Dzalbe pievērsa deputātu uzmanību tam, ka ar piešķirto summu diez vai pietiks, lai pilnvērtīgi sagatavotos un aizbrauktu uz Olimpiskajām spēlēm. Mērs Žanna Kulakova atzīmēja, ka šis jautājums jau tika apspriests un tika nolemts nepieciešamības gadījumā piešķirt papildus līdzekļus. Pēc mēra domām, A.Grigorjevai ir jāpiešķir naudas līdzekļi, jo viņas piedalīšanās Olimpiskajās spēlēs ir liels gods mūsu pilsētai. 

Atgādināsim, ka A.Grigorjevai radās iespēja piedalīties Olimpiskajās spēlēs, kad 6.maijā viņa ieguva otro vietu noslēguma pasaules kvalifikācijas turnīrā pirms Olimpiskajām spēlēm 2012 cīņas sportā.

Lēmumu par naudas līdzekļu piešķiršanu komitejas deputāti pieņēma vienbalsīgi. Lēmums tiks pilnībā apstiprināts pēc nedēļas domes sēdē.
 


Написать комментарий