Visi, kas vēlas piedalīties svētku flešmobā, šodien tiek aicināti uz mēģinājumu

Šogad Daugavpils svin savu 737.dzimšanas dienu, un tā tiks svinēta jautri un plaši. Ar vairāku Pilsētas dienām veltītu pasākumu sarakstu var iepazīties, izlasot lielo afišu.

Daugavpils sabiedriskā jauniešu organizācija «ОБ.КУ.МО.» arī nolēma piedalīties svētkos, tāpēc sestdien, 9.jūnijā organizēs lielu flešmobu pilsētas centrālajā laukumā.

Kā zināms, flešmobs ir iepriekš izplānotā masu akcija, kurā liela cilvēku grupa parādās sabiedriskajā vietā, veic iepriekš sarunātas darbības un pēc tam izklīst. Maija sākumā Daugavpilī jau notika ziepju burbuļu flešmobs, kura dalībnieki bija sapulcējušies pilsētas centrā un draudzīgi laida gaisā ziepju burbuļus. Šoreiz tiek plānota organizēta deju akcija. Lai Daugavpils flešmobs būtu skaists, organizēts un interesants, «ОБ.КУ.МО.» vadītāja Violeta Orlauskaite aicina visus interesentus uz kārtējo mēģinājumu, kas notiks šodien kinoteātrī Renesanse no plkst.19:30 līdz 21:00.

Tas ir trešais, bet ne pēdējais flešmoba mēģinājums. Ja kāds šodien nevarēs vai negribēs aukstā laikā doties uz kinoteātri, var patstāvīgi iemācīties deju kustības: http://youtu.be/jLnBCWnCuCs un: http://youtu.be/P9A7ClU3VpM.

Pēc Violetas vārdiem, tas nav obligāti – iemācīties kustības pirms mēģinājuma, var jebkurā brīdī vienkārši «iekļauties» kopējā dejā. Taču iepriekšējos mēģinājumos piedalījās aptuveni 70 cilvēki. Vienības centrālajā laukumā, kur flešmobs notiks 9.jūnijā plkst.18:50, tiek plānots sapulcināt aptuveni 100 pilsētnieku.

Tāpēc, ja ir vēlme piedalīties svētku pasākumā un apsveikt Daugavpili dzimšanas dienā, droši pievienojieties flešmobam. Dalībnieku vecums nav ierobežots. Sīkāka informācija pa tālruni (+371) 28251215 (Violeta Orlauskaite), e-pasts: obkumo@inbox.lv.


Написать комментарий