Rēzeknē atkal tiksies žurnālisti

foto vetrere.it
foto vetrere.it

19. jūlijā Rēzeknē notiks III Starptautiskais Baltijas reģiona reģionālās preses forums „Rēzeknes tikšanās”. Pasākumu organizē Rēzeknes pilsētas dome un Krievijas-Baltijas mediju centrs, portālam gorod.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Šogad foruma organizatori reģionālās preses pārstāvjiem piedāvā apspriest vairākus jautājumus, kas ir saistīti ar reģionālo centru un mazo pilsētu tālākās attīstības iespējamiem scenārijiem. „Reģionālie centri. Ekonomiskās izaugsmes punkti vai darba resursu avots?” un „Mazās pilsētas. Ekonomiskie un demogrāfiskie izaicinājumi postindustriālajā laikmetā” – šādas ir plenārsēžu tēmas, bet apaļais galds būs veltīts sabiedrības viedokļu ietekmēšanas instrumentu mazajās pilsētās apspriešanai.

Bez preses pārstāvjiem šoreiz III Starptautiskajā Baltijas reģiona reģionālās preses forumā „Rēzeknes tikšanās” piedalīsies uzaicinātie eksperti: Ekonomikas augstskolas Sanktpēterburgas filiāles direktors Aleksandrs Hodačeks, Pleskavas apgabala Valsts tūrisma, investīciju un telpiskās attīstības komitejas priekšsēdētāja Nataļja Trunova, Pikaļovas pilsētas (Ļeņingradas apgabals) pilsētas administrācijas vadītājs Sergejs Vebers un Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs. Kā eksperts uzstāsies arī Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs. „Es priecājos, ka Baltijas reģiona reģionālās preses forums Rēzeknē notiek jau trešo reizi. Ceru, ka tēma par mazo pilsētu nākotni izraisīs īpašu interesi foruma dalībniekiem, jo tas skar burtiski katru no mums un mūsu bērnu nākotni. Ceru arī, ka daudz aktīvāk piedalīsies tieši vietējie, Latgales, preses pārstāvji,” teica A.Bartaševičs.


Написать комментарий