Nosargāsim pilsētas tēlu

foto travelnews.lv
foto travelnews.lv

Sakarā ar to, ka pēdējā laikā tapuši biežāki vandālisma gadījumi pilsētā, Rēzeknes pilsētas dome pieņēma lēmumu rīkot akciju „Nosargāsim pilsētas tēlu”. Pilsētas iedzīvotāji, kuri aktīvi iekļausies ļaundaru notveršanā, tiks prēmēti ar 100 latu naudas balvu, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Šīs akcijas pamatmērķis ir tīra un skaista pilsētas tēla saglabāšana, kā arī veicināšana cienīt citu cilvēku darbu. Diemžēl, pēdējā mēneša laikā notikušie gadījumi liecina par to, ka daži iedzīvotāji uzskata, ka Rēzeknei ir jāizskatās izdemolētai un sagrautai: tika izpostīta jaunā autobusu pietura Atbrīvošanas alejā, nolauztas Atbrīvošanas alejā iestādītās jaunās liepas, izpostīti ziedi pie Rēzeknes pilsētas domes, bet pavisam nesen no jauniešu iniciatīvu centra „Draugu centrs” tika nozagti bērnu veidotie puķu podi.

Lai apturētu likumpārkāpēju aktivitāti, ir nepieciešama pilsētas iedzīvotāju palīdzība, kuri ir bijuši šo neģēlīgo darbību liecinieki. Savlaicīgs zvans pašvaldības policijai (tālr. 646 07658), videoieraksts mobilajā telefonā un citi pierādījumi, kuri var palīdzēt atmaskot ļaundarus, palīdzēs nosargāt mūsu pilsētu.

Tie iedzīvotāji, kuri reāli palīdzēs notvert pārkāpējus, saņems no Rēzeknes pilsētas domes naudas prēmiju 100 latu apmērā.


Написать комментарий