Šurp grāmatas uz skolu, es būšu pirmklasnieks!

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

Gaisā jūtama vasaras saulaino dienu izskaņa, un daudzās mazās sirsniņās iezogas gājputnu nemiers pirms tāla ceļa. Šo sajūtu modina kāds īpašs notikums, kas katra cilvēka sirdī un atmiņā ieņem nozīmīgu vietu  - pirmā skolas diena. Šiem svētkiem katra pirmklasnieka ģimene gatavojas īpaši cītīgi, sagādājot savām atvasēm skolai nepieciešamās lietas.

Lai iepriecinātu bērnus un atbalstītu vecākus, arī šogad Rēzeknes novada pašvaldība ir sagādājusi dāvanas pašiem mazākajiem skolēniem. Visi pirmklasnieki, kuri savas skolas gaitas uzsāks Rēzeknes novada skolās,  1.septembrī dāvanā no pašvaldības saņems skolas piederumu komplektu, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Komplektā, kura vērtība naudas izteiksmē ir 10 lati, bērni atradīs zīmēšanas albumus, līmi, guaša un akvareļa krāsas, krītiņus, plastilīnu, zīmuļus, otas, aplikācijas papīru, pildspalvu, penāli, šķēres, lineālu, kā arī uzlīmi, kas apliecinās jaunā skolēna piederību pirmklasnieku pulkam. Finansējums skolas piederumu iegādei piešķirts no Rēzeknes novada pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Lai vecākiem nepietrūkst spēka, pacietības un izpratnes, vadot savus bērnus skolas gaitās!


Написать комментарий