„Mamma, tētis un es – aizsargāta ģimene”

foto rekat.lv
foto rekat.lv

Piektdien, 21. septembrī, Eiropas teritoriālās sadarbības dienā, projekta „Transporta sistēmas potenciāla pastiprināšana Igaunijas – Latvijas – Krievijas starptautiskās nozīmes transporta koridoros” ietvaros notiks satiksmes drošības akcija „MAMMA, TĒTIS UN ES - AIZSARGĀTA ĢIMENE”, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Akcijas ietvaros Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijā un Rēzeknes 5. vidusskolā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes satiksmes uzraudzības biroja darbinieki rādīs prezentāciju par satiksmes drošības noteikumiem, kas jāzina bērniem, kā arī atbildēs uz jautājumiem. Abu skolu 4. klašu audzēkņiem būs iespēja arī pašiem izgriezt savus atstarotājus.

Tā kā projekta ietvaros paredzēts ierīkot arī satiksmes drošības treniņu laukumu, pie 5. vidusskolas pieredzējušākie velobraucēji demonstrēs braukšanas prasmes ar jaunajiem, projektā iegādāto satiksmes drošības laukumu aprīkojumu. Braukšanai tiks izmantoti arī projekta ietvaros iegādātie velosipēdi.

Poļu ģimnāzijā policijas darbinieki viesosies no plkst. 9.00 līdz aptuveni 10.30, bet 5. vidusskolā – no plkst. 11.45 līdz aptuveni 14.00.


Написать комментарий