Daugavpils sagaidīs starptautiskā foruma viesus ar sakoptām un tīrām ielām

foto gorod.lv
foto gorod.lv

20. un 21.septembrī Daugavpilī tiks atklāts Otrais Starptautiskais investīciju forums „Latgale – Eiropas Savienības Austrumu vārti”, kurā piedalīsies 13 valstu pārstāvji. Paralēli minētajam svarīgajam pasākumam Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks uzņēmējdarbības izstāde, dalībai kurā ir pietiekušies vairāk nekā 100 interesenti.

Pašvaldības darbinieki rūpīgi gatavojas pasākumam un vēlas prezentēt Daugavpili no labākās puses. Pašvaldības uzņēmuma „Spec ATU” vadītājs Valērijs Golubevs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka parasti pirmais iespaids par pilsētu rodas atkarībā no tās sakoptības. Tāpēc ar mērķi saglabāt Daugavpils sakoptās pilsētas tēlu visi uzņēmuma 130 darbinieki strādās aktīvāk, lai minētajās dienās pilsētas teritorijas būtu sakārtotas.

Šobrīd uzņēmuma darbinieki novāc nokritušas lapas, sakārto zālājus, pielabo puķu piramīdas, lai tās labāk izskatītos. Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes ekoloģe Inesa Antoševska ziņo, ka tuvākajās dienās pilsēta būs vēl skaistāka un sakoptāka.


Написать комментарий