Skrējiens pa Ilūkstes ielām noticis!

foto ilukste.lv
foto ilukste.lv

6. oktobra rītā, kad pa visu Latviju plosījās rudenīgā vētra, Ilūkstē notika ielu skrējiens. Sacensību organizatori no paša rīta bija ļoti nobažījušies, jo pūta gan stiprs un auksts vējš, gan pilsētas ielās bija sakrituši koku zari, kā arī dalībnieku nebija daudz, informē Ilūkstes novada pašvaldība.

Skrējiens bērniem no sākuma tika atcelts, bet tā kā Ilūkstē un Ilūkstes novadā ir daudz aktīvu skrējēju un sporta cienītāju, kā arī bija ieradušies skrējiena dalībnieki  no citiem novadiem un pilsētām, tika nolemts organizēt arī bērnu skrējienu.

Laika apstākļu dēļ, bērnu skrējiens no plkst.10.00 tika pārcelts uz plkst. 12.30. Pateicoties komunālā dienesta darbiniekiem un strādniekiem, kuri īsā laikā sakārtoja skriešanas trasi, visi varēja startēt skrējienā.

Plkst. 13.00 startēja pieaugušie, veterāni, kā arī veselības grupas dalībnieki. Šoreiz nenotika ģimeņu skrējiens. Visi skrējiena dalībnieki saņēma balvas, bet uzvarētāji tika apbalvoti ar kausiem, medaļām un diplomiem. Sīkāk ar Ilūkstes ielu skrējiena rezultātiem var iepazīties www.ilukste.lv sadaļā „Sports”, Skrējiens pa Ilūkstes ielām.

Par absolūtajiem uzvarētājiem starp pieaugušajiem 10 km skrējienā kļuva Anatolijs Macuks ( Līvāni) un Inese Anspoka ( Jēkabpils).


Темы: , , , , ,
Написать комментарий