Daugavpils 27.bērnudārzs nolēmis naudas balvu izmantot infrastruktūras uzlabošanai

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils 27.pirmsskolas izglītības iestāde iegūto „Izglītības inovācijas balvu 2012” 500 latu apmērā nolēmis izmantot, lai iegādātos projektoru, ekrānu uz statīva, mājas kinozāli un kancelejas preces. Minēto lēmumu atbalstīja Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas deputāti.

Atgādināsim, ka 27.bērnudārza inovācija “Projekta „Bērnu modes teātris” īstenošana pirmsskolā” ieguvusi „Latvijas Izglītības inovācijas balvu 2012”, kas tika pasniegta Eiropas Sociālā fonda projekta „Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos” ietvaros.

Projekta gaitā pedagogi dalījās pieredzē, savukārt labāko ideju par bērnu motivēšanu zināšanu iegūšanai autori tika apbalvoti ar „Latvijas Izglītības inovācijas balvu 2012”, kuras mērķis ir popularizēt inovatīvus projektus izglītības jomā, aicinot pedagogus pieteikt savas interesantas idejas.

Minētā balva tika pasniegta jau otro gadu, un šogad labāko inovāciju iniciatoru vidū bija arī Daugavpils 27.pirmsskolas izglītības iestāde, kas iegūto naudas balvu izmantos izglītības iestādes infrastruktūras uzlabošanai.


Написать комментарий