Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra reorganizācija

foto tava.gov.lv
foto tava.gov.lv

Piektdien, 26.oktobrī, Rēzeknes pilsētas domes sēdē tika izskatīti vairāki jautājumi par pašvaldības iestādes „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” reorganizēšanu, kas saistīti ar pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” izveidošanu, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Ar šā gada 31. decembri no „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra” pakļautības tiek izslēgts Tūrisma attīstības centrs, no 2013. gada 1. janvāra tas tiek iekļauts jaunizveidotās pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” struktūrā. 31. decembrī no pašvaldības iestādes „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” (ARPC) tiks izslēgta arī Grāmatvedības un lietvedības nodaļa, iekļaujot tās amata vienības ARPC administrācijā. Sakarā ar minētajām izmaiņām tiek apstiprināts jauns Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra nolikums.

Pieņemts lēmums ar 2013. gada 1. jūniju likvidēt pašvaldības izglītības iestādi „Rēzeknes pilsētas skolēnu interešu centrs”, kura pārstās eksistēt kā Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldes sastāvdaļa. Izglītības programmu īstenošana tiks nodota pašvaldības iestādei „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”, kura būs visu Skolēnu interešu centra kompetenču, funkciju, tiesību un pienākumu pārņēmēja interešu izglītības programmu īstenošanā. Radošo pakalpojumu centra struktūrā ietilpst arī Jaunatnes lietu nodaļa un Saimniecības nodaļa.


Написать комментарий