Ķīnas uzņēmējus iepazīstinās ar investēšanas iespējām Rēzeknē 1

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Pēc Rēzeknes pilsētas portāla informācijas, otrdien, 6. novembrī, Rēzeknē viesojās Ķīnas Tautas Republikas vēstniecības Latvijā vēstnieks Hu Ješuņs (Hu Yeshun). Vizītes sākumā vēstnieks tikās ar Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču, iepazinās ar otras lielākās Latgales reģiona pilsētas vēsturi, kultūru, ekonomiku, attīstības projektiem, kā arī ar RSEZ darbību un priekšrocībām.

„Vēstnieka kungs pats nodefinēja vizītes galveno mērķi – savākt un apkopot informāciju par Rēzeknes pilsētu ķīniešu uzņēmējiem, un prezentēt apkopotos rezultātus uzņēmēju izstādē, kura norisināsies novembrī. Prezentācijas laikā uzņēmējiem tiks pavēstīts par investēšanas iespējām Rēzeknē un par veiksmīgiem biznesa vadīšanas piemēriem pilsētā,” norādīja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A. Bartaševičs.

Vizītes laikā vēstnieks apmeklēja Rēzeknes SEZ uzņēmumus SIA „Verems” un SIA „Leax Rezekne”, kā arī nozīmīgākos objektus. Tikšanās laikā ar pilsētas domes priekšsēdētāju A. Bartaševiču, vēstnieks H. Ješuņs pauda vēlmi paplašināt pilsētas kontaktus un sadarbību kultūras, izglītības un uzņēmējdarbības jomās ar Ķīnas Tautas Republiku, veicinot pozitīvu abu pušu ekonomisko attīstību. Vēstniecības pārstāvji pauda arī atzinīgus vārdus Rēzeknes pilsētas domei, kas pratusi veicināt pilsētas sadarbību, kā arī uzteica domes vadību par apņēmību un spēju piesaistīt investīcijas Rēzeknes pilsētas objektu būvniecībai, rekonstrukcijai un attīstībai.

 


Написать комментарий

Rēzekne palikusi tukša, izbraukuši uz ārzemēm, tagad laidīsim ķiniešus, vjatnamiešu iekšā. Labāk vietējiem uzņēmējiem gājuši pretī