Komunālās saimniecības pārvalde brīdina par neērtībām saistībā ar lieliem ceļu remontiem Daugavpilī nākamajā gadā

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Kā paziņoja Daugavpils Komunālās pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns, nākamajā gadā, Daugavpilī dažādu Eiropas projektu ietvaros turpināsies ceļu rekonstrukcijas darbi. Līdz ar to Daugavpilī būs  transporta kustības ierobežojumi un sagaidāmas lielas neērtības.

Un tā, 18. novembra un Valkas ielu krustojumā notiks tramvaju sliežu nomaiņa, kura notiks četros etapos. Turpināsies arī sliežu nomaiņa uz maģistrālās ielas, kas izraisīs transporta kustības traucējumus krustojumos. Rekonstrukcijas laikā lielie krustojumi pilnībā netiks slēgti, bet Dobeles, Grodņas un Liepājas ielu krustojumi tiks slēgti.

Remontdarbu gaitā uz laiku vajadzēs slēgt 18. novembra gaisa tiltu, kur norisināsies sliežu nomaiņa un jauna asfalta uzklāšana.

Neērtības tiks gaidāmas arī Daugavas ielā pie Vienības tilta, kur notiks riņķveida kustību ceļa celtniecība. Uz laiku tiks slēgta puse no Vienības tilta, kur notiks tilta pirmā balsta remonts (no Grīvas puses) un tilta restaurācijas darbi. Turpināsies arī virsējās asfalta kārtas likšana darbi uz Lauceses tilta.

Nākamajā gadā ir ieplānots veikt apgaismojuma sistēmas darbus Lielā ielā, no skvēra līdz pilsētas robežai, kas arī daļēji apgrūtinās transporta kustību.

Tāpat, nākamajā gadā ieplānoti Varšavas ielas rekonstrukcijas darbi, virsējās asfalta kārtas uzklāšana 18. novembra ielā ceļa posmā no Varšavas ielas līdz Valkas ielai un remontdarbi arī citos maģistrālās ielas posmos.
 


Написать комментарий