Apstiprināts aģentūras „Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” direktors 3

foto nekrize.lv
foto nekrize.lv

Pirmdien, 26. novembrī, Rēzeknes pilsētas domes Kultūras, izglītības, sporta, veselības, sociālo un darba lietu komitejas ārkārtas sēdē tika izskatīts jautājums par aģentūras „Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” direktora apstiprināšanu amatā. Par jaunās aģentūras direktori kļūs rēzekniete Jūlija Danilina, informē Rēzeknes pilsētas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Komisijai, kuras sastāvā bija gan Domes vadība, gan arī kultūras darbinieki, nācās izskatīt 7 kandidātus, kuri bija pieteikušies šim amatam. Izvērtējot katra kandidāta dzīves un darba gājumu, kā arī izanalizējot piedāvāto kultūras un tūrisma attīstības stratēģiju, tika izvēlēta vispiemērotākā kandidatūra – Jūlija Danilina.

J. Danilina ir Rēzeknes Augstskolas absolvente, kura mācību ietvaros studēja gan Kipras Universitātē, gan arī Akureyri Universitātē Islandē, viņa ir ieguvusi Rēzeknes Augstskolas Ekonomikas fakultātes Sociālo zinātņu maģistra grādu vadības zinātnēs. Jūlijas iepriekšējā darba vieta ir Valodu un kultūras centrs „Pasaule – Mūsu mājās”, kur viņa ir vadījusi vairākus starptautiskos projektus dažādās jomās, tajā skaitā arī kultūrā. Šobrīd J.Danilina ir arī Ekotūrsima Apvienības EKOZEME vadītāja un Eiropas Apvienības EFA (Education for All) valdes locekle.


Написать комментарий

saskaņas centrs tupa iebāza savu cilvēku. laikam jau bartaševičš jūt, ka viņa laiks ir aizgājis, pie kam visai drīz ja nu uzpeld vēl nesmukas lietas saistībā ar cipa "sievas" firmu, ko tad, Aleksandr?

latviski kaut māk,vai rēzeknē tagad ai juļi juļi dominēs?

Kā vienmēr batjuška Saša ielika savu cilvēku. Rēzeknē nav jāmāk latviski,tur pieteik ar visvareno valodiņu.

Написать комментарий