Rēzeknē notiks Ziemassvētku akcija trūcīgām ģimenēm

foto O.Strode
foto O.Strode

17. decembrī Rēzeknes pilsētas dome sadarbībā ar biedrību „Rēzeknes Māmiņu klubs” organizē Ziemassvētku labdarības akciju trūcīgām ģimenēm ar bērniem. Ziemassvētki ir brīnumu laiks. Tiek uzskatīts, ka šajā laikā jāveic labi darbi, jādāvina siltums apkārtējiem. Ziemassvētku labdarības akcijas mērķis ir atbalstīt ģimenes ar bērniem, ziņo Rēzeknes pašvaldība.

Akcijā piedalīties aicināts ikviens, kuram nav vienaldzīgs to pilsētas iedzīvotāju liktenis, kam nepieciešams atbalsts un palīdzība.

17. decembrī plkst. 10.00 Rēzeknes pilsētas domes mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 93, 134.kab.) Rēzeknē dzīvojošās trūcīgās ģimenes ar bērniem varēs bez maksas saņemt apģērbu, lietotus un jaunus apavus un, iespējams, dāvanas bērniem, ja tiks atrasti atsaucīgi sponsori.

Pilsētas iedzīvotāji, kas vēlas palīdzēt trūcīgām ģimenēm, līdz 17. decembrim var nest apģērbu, lietotus un jaunus apavus, rotaļlietas, grāmatas un citas lietas uz Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldi (Atbrīvošanas alejā 93, 133.kab.).

Būsim pateicīgi arī mūsu pilsētas uzņēmējiem, kas būs gatavi sniegt atbalstu trūcīgajām ģimenēm. Ar piedāvājumiem var vērsties pa tālruni 27878552 vai 64623513.


Написать комментарий