Laima Vaikule debitē kā modes māksliniece

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Populārā estrādes dziedātāja Laima Vaikule (attēlā) sekojusi daudzu citu šovbiznesa pārstāvju piemēram un nolēmusi izmēģināt spēkus modes pasaulē, sadarbojoties ar igauņu zīmolu Ivo Nikkolo.

Šonedēļ vienā no zīmola Ivo Nikkolo zīmola veikaliem Tallinā norisinājusies modīga ballīte, kurā par galveno notikumu kļuva jaunās kolekcijas prezentācija - to sadarbībā ar zīmolu radījusi Vaikule, par ko liecina arī apģērbu līnijas nosaukums Ivo Nikkolo by Laima Vaikule.


Viens no populārākajiem un veiksmīgākajiem Igaunijas apģērbu zīmoliem jau pirms kāda laika sācis sadarbību ar sabiedrībā zināmām sievietēm - starp dāmām, kas sadarbojušās ar šo apģērbu ražotāju, ir pat Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa kundze Evelīna. 

Paplašinot savu darbību, igauņu zīmola pārstāvji nolēmuši sadarboties ar populārām sievietēm ārpus Igaunijas robežām, un no Latvijas viņi izvēlējušies Vaikuli.

Dziedātājas ģērbšanās stils vienmēr bijis pretrunīgi vērtēts - daži eksperti uzteikuši viņas eleganci un prasmi tērpties pasākumam un apstākļiem atbilstoši, bet bijuši arī pretēji viedokļi.

Pati Vaikule savu aizraušanos ar modes pasauli nekad nav slēpusi, bieži vien intervijās stāstot, ka pat zināmu zīmolu apģērbus viņa pēc iegādāšanās cenšas pārveidot.


Написать комментарий