Sarkanais Krusts aicina atbalstīt Daugavpils pilsētas un novada audžuģimenes 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Ziemassvētku un Jaunā gada priekšvakarā Latvijas Sarkanais Krusts parasti rīko dažādas labdarības akcijas. Šogad Daugavpilī rīkotā akcija ir veltīta audžuģimenēm, kuru mūsu pilsētā un novadā ir 40 un tajās aug ap 200 bērnu.

Sarkanā Krusta Daugavpils nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka pastāstīja, ka šī gada 28.decembrī plkst.13:00 Sarkanais Krusts sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi, Daugavpils novada domi un Ilūkstes novada domi LKC rīko pasākumu, kura gaitā katrai audžuģimenei tiks pasniegts Goda rakstu un dāvana. H.Soldatjonoka paziņoja, ka vairākas ģimenes atzinušas, ka tā būs pirmā reize, kad sabiedrība šādā veidā tām pateiksies.

Šobrīd ir atsaukušies vairāki sponsori, kuru vidū ir gan fiziskās, gan juridiskās personas un kuru aktivitāte ļoti iepriecināja Sarkanā Krusta darbiniekus. Savukārt akcijas ģenerālsponsors ir “Latvijas dzelzceļš”, kas iedalījis tūkstoti latu.

H.Soldatjonoka paziņoja, ka labdarības organizācijas darbinieki aicinājuši piedalīties akcijā un ziedot gan pilsētas domes deputātus, gan iedzīvotājus. Pilsētnieki, kuri labprāt piedalītos šajā labdarības akcijā, var par to paziņot pa tālr. 29477790 vai 65476777, kā arī atsūtīt e-pastu uz lskdaugavpils@inbox.lv. Var griezties arī Sarkanā Krusta birojā, kas atrodas Kr.Valdemāra ielā 13, darbdienās no plkst.9:00 līdz 13:00.


Написать комментарий

Es esmu Mr Peter Simon, likumīgu un cienījamu naudas aizdevējs. Mēs aizdos līdzekļus, kas noteikti personām, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, mēs dodam aizdevumu vai nepieciešamība pēc naudas, lai samaksātu rēķinus, ieguldīt biznesa cilvēkiem, kuriem ir slikta kredītu.
Vai esat bijis meklē aizdevumu? jums ir nav jāuztraucas, jo jums ir īstajā vietā es piedāvāju aizdevumam ar zemu procentu likmi 4%, Tātad, ja jums ir nepieciešama aizdevuma vēlaties, jūs vienkārši sazinieties ar mani caur šo e-pasta adrese: peterloanfirm@outlook.com