Laima Vaikule pavada savu atvaļinājumu Havaju salās

Foto: nra.lv
Foto: nra.lv

Populārā dziedātāja Laima Vaikule ik gadu kopā ar draugiem dodas atvaļinājumā uz kādu tālāku zemi. Šogad janvārī dziedātāja devās apceļot Ameriku, un viens no galamērķiem bija Havaju salas Klusajā okeānā, raksta "kasjauns.lv"

Ar iespaidiem par atvaļinājumu Vaikule padalījās arī ar saviem faniem. Savā blogā "laima.com" dziedātāja pavēstīja, ka apskatījusi Losandželosu, Lasvegasu, un tad devusies uz Havaju salām.

"Šeit ir ļoti daudz japāņu, filipīniešu, bet maz krievu tautības cilvēku. Par laimi, viens no nedaudzajiem ir mans draugs Nikolajs – paradīzes salas iedzīvotājs. Ja tā padomā, tad te patiešām ir īsta paradīze. Tik silti, saulaini un zaļi! Mūžīga vasara – tas ir lieliski! Neticami košas krāsas, smaržas. Vietējie iedzīvotāji ar lepnumu apgalvo, ka septītajā dienā pēc pasaules radīšanas Dievs radīja Havaju salas, lai būtu, kur atpūsties no pasaulīgām lietām," raksta Vaikule.

Viņa lepojas, ka iemācījusies pat pāris vārdus havajiešu valodā, piemēram, "Aloha!", kas tulkojumā no havajiešu valodas nozīmē "Sveiki" un "Attā."

Atvadoties no burvīgās vietas, Laima blogā raksta, ka jebkurai pasakai reiz pienāk beigas.
"Havaju salu pasaka ir beigusies. Man nav skumji, jo būs jauna. Dažas dienas palikšu Ņujorkā, bet jau gribas mājās un strādāt. Starp citu, tas nav nekas neparasts, tā ir bijis vienmēr. Atvaļinājumā es atpūšos, bet uz skatuves dzīvoju," raksta Vaikule, jau atrodoties Ņujorkā.


Написать комментарий