Daugavpils pilsētas dome aicina pilsētniekus piedalīties akcijā «Sakopsim pilsētu kopā!»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tuvojoties pavasara un vasaras sezonai, Daugavpils pilsētas dome uzsāk akciju "Sakopsim pilsētu kopā!", kuras mērķis ir iegūt informāciju par nesakoptajām vietām, par situāciju atpūtas zonās, kapsētās, par stihiskajām izgāztuvēm, par situāciju pagalmos, ielu apgaismojumu, arī par ielu stāvokli

Pašvaldība ziņo, ka iepriekšējās akcijas esot pierādījušas, ka daugavpilieši neesot vienaldzīgi, tāpēc Dome arī šoreiz cer uz pilsētnieku atsaucību.

Pavisam drīz sniegs un ledus sāks kust un atklās ne vienmēr patīkamas ainas. Iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par atklātajām nekārtībām, zvanot pa tālruni 654 21051. Darba dienās darba laikā pilsētniekus uzklausīs darbinieks, bet pārejā laikā darbosies automātiskais atbildētājs. Informāciju iespējams iesniegt arī elektroniski akcija@daugavpils.lv.

Pašvaldība aicina pilsētniekus aktīvi piedalīties akcijā un norādīt precīzas adreses. Akcijas ietvaros paredzēta atgriezeniskā saikne, jo tiks regulāri ziņots par to, kas izdarīts, reaģējot uz iedzīvotāju sniegto informāciju.

Jāatzīmē, ka pašvaldība ik gadu iedala līdzekļus stihisko izgāztuvju likvidēšanai. Piemēram, pērn šim nolūkam Daugavpilī bija iedalīti 15 598 lati, 2011.gadā – 18 039 lati, 2010.gadā – 11 870,40 lati. 


Написать комментарий