Lieldienu pasākumi Balvu novadā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

21. martā un 1. aprīlī Balvu novadā gaidāma interesanta pasākumu programma gan lieliem, gan maziem ar Lieldienu zaķiem un Lieldienu koncertiem. Ikviens tiek laipni aicināts svinēt svētkus un piedalīties dažādās aktivitātēs, informē Balvu novada portāls.

Balvu pilsētā

31.martā plkst.15.00 Sarīkojums „Lieldienu Zaķu Universitātē”, ieejas maksa – viena krāsota Lieldienu ola. Plkst.21.00 deju vakars kopā ar grupu „Virāža” Balvu Kultūras un atpūtas centrā. Ieejas maksa Ls 2,-.

Balvu pagastā

31.martā plkst.15.00 Balvu Kultūras un atpūtas centra neredzīgo biedrības dramatiskā kopa "Redzēt ar sirdi" ar J. Jaunsudrabiņa "Baltās grāmatas stāsti" izrādi Balvu pagasta tautas namā. Piedalās Balvu pagasta jauktais vokālais ansamblis "Malduguns".Plkst.22.00 Lieldienu balle kopā ar grupu "Alise" Balvu pagasta Tautas namā. Ieeja bezmaksas.

Bērzpils pagastā

31.martā plkst.19.00 Lieldienu koncerts ar Guntras Kuzminas (grupas''BorowaMC'' solistes), Sovvaļnīka un vokālā ansambļa „Knifs” piedalīšanos Bērzpils saieta namā, ieeja brīva. Plkst. 22.00 balle, spēlē Zintis Krakops, ieeja uz balli Ls 1.00.


Написать комментарий