Aicinām svinēt Lieldienas Ludzas novadā!

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aicinām kopīgi svinēt Lieldienas un turpināt pavasara saulgriešu tradīcijas – ieklausīties  padomos un svinēt šos svētkus, lai viss gads būtu svēts, mājās valdītu saticība un pārticība, veselība un laime!

Lieldienu pasākumi Ludzas novadā, ziņo Lūdzas novada portāls:

30. martā plkst.13:00 Istalsnas klubā notiks tradicionālā kopīga Lieldienu olu krāsošana. Visi tiek mīļi gaidīti.

31. martā

plkst. 13:00 Rundēnu Tautas namā būs Lieldienu pasākums

no plkst. 13:30 Ludzas Tautas namā ikviens varēs iešūpot Lielo dienu lielajās šūpolēs. Bet plkst. 15:00 visi Ludzas novada iedzīvotāji un viesi mīļi aicināti uz Tautas nama lielo zāli, lai priecētu sirdis dziesmās, ko izpildīs Dainis Skutelis. Biļetes maksā 2 latus, pensionāriem un Tautas nama mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu dalībniekiem – 1 latu. Nāciet ar krāsotu olu groziņu, jo pēc koncerta būs arī dejas!

plkst.16:00 Pildas Tautas namā Lieldienu svētku koncerts „Ko man dosi, Liela diena?”. Plkst. 21:00 – dejas.

1. aprīlī

plkst. 12:00 Pureņu pagasta Tautas namā Lieldienu pasākums „Olu kaujas Pureņos”

plkst. 14:00 Isnaudas Tautas namā un Liepu parkā pasākums Jautrās putnu dienas Isnaudā jeb …pat pelikānam jāsmejas – ar humoru un smaidu par mūsu dienu nebūšanām. Pēc tam šūpošanās, olu ripināšana, ugunskurs Liepu parkā (ja labvēlīgi laika apstākļi).

3. aprīlī plkst. 12:00 Ludzas Tautas namā Ludzas pilsētas ģimnāzijas rīkotais Lieldienu koncerts1. – 4. klašu skolēniem un viņu vecākiem


Написать комментарий