Akcijas «Sakopsim pilsētu kopā!» ietvaros triju nedēļu laikā saņemti vairāk nekā 30 paziņojumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

18.martā Daugavpils pilsētas domes izsludinātās akcijas „Sakopsim pilsētu kopā!” ietvaros no iedzīvotājiem jau saņemti vairāk nekā 30 paziņojumi par dažu pilsētas teritoriju neapmierinošo stāvokli.

Akcijas mērķis ir iegūt informāciju par nesakoptajām vietām, par situāciju atpūtas zonās, kapsētās, par stihiskajām izgāztuvēm, par situāciju pagalmos, ielu apgaismojumu, arī par ielu stāvokli. Vietas, kurās darbiem netraucēja laikapstākļi, jau esot sakoptas, ziņo pašvaldība.

Pilsētnieku paziņojumu vidū – informācija par remontdarbu nepieciešamību bērnu rotaļu laukumos, piemēram, Centrālajā parkā. Rotaļu laukums šogad jau tika apsekots, kopumā tas var tikt izmantots, tomēr daļai aprīkojuma nepieciešams remonts, kas tiks veikts pēc atkārtotā apsekojuma un finansējuma jautājuma izlemšanas.

Tāpat pilsētas iedzīvotāji ziņo par privātīpašnieku teritoriju neapmierinošo stāvokli, kuriem tiks uzlikts par pienākumu savākt un izvest atkritumus, izcirst vecos krūmus. Tika saņemtas sūdzības par antisanitāriem apstākļiem tirdzniecības vietās Valkas ielā.

Atkritumu atrašanās vietas Komunālās saimniecības pārvaldes speciālistiem ir zināmas, tās tiks sakārtotas Lielās talkas ietvaros, kura notiks 27.aprīlī. Savukārt akcija „Sakopsim pilsētu kopā!” turpināsies līdz jūlijam. Iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par atklātajām nekārtībām, zvanot pa tālruni 654 21051 vai rakstot uz e-pastu akcija@daugavpils.lv.
 


Написать комментарий