Brīvdienas Daugavpilī: džeza festivāla noslēgšanās, Ģimenes diena muzejā un Rotko mākslas centra apmeklēšana

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas iedzīvotājiem šajās brīvdienās ir iespēja labi atpūsties un apmeklēt kultūras pasākumus.

Sestdien, 27.aprīlī, Vienības namā notiks Starptautiskā džeza festivāla JAZZ JOY SPRING 2013 noslēgšana. Tajā piedalīsies Džeza kvintets no Maskavas Mihaila Sudžana vadībā  un Daugavpils profesionālo pūšamo instrumentu orķestris „Daugava” ar jauniem, latīņu ritmiem pārpilnu muzikālu projektu sadarbībā ar džeza dziedātāju, starptautisko konkursu laureāti Diānu Pīrāgs. Ieeja 2 lati.

Svētdien, 28.aprīlī Daugavpils novadpētniecības muzejā notiks Ģimenes diena. Šoreiz pasākums ir veltīts zīmēšanai. Plkst.13.00 sāksies interaktīvā programma „Atver durvis uz pasaku pasauli”, to novadīs Larisa Kaimiņa un Valda Mežbārde.

Šī programma iepazīstinās ar oriģināliem mākslas darbiem un ļaus iejusties mākslinieka lomā, jo varēs izveidot mākslas darbus vairākās tehnikās, izmantojot akvareļus, guašas, ogles, mālu.

 Muzeja apmeklētāji varēs papildināt savas zināšanas šajā jomā un izveidot savus mākslas darbus saskaņā ar žanra noteikumiem.

Atgādinām, ka pēdējā mēneša svētdienā muzeju var apmeklēt pēc ļoti izdevīgām cenām, tikai viens lats visai ģimenei.

Šajās brīvdienās piedāvā akciju arī jaunatvērtais Rotko mākslas centrs, svētdien to varēs apmeklēt tikai par vienu latu. Ja Jūs vēlaties iepazīties ar mākslinieka oriģināldarbiem, tad ieejas maksa būs 2 lati. Tas ir tā vērts, jo darba dienās šī centra apmeklēšana izmaksās daudz vairāk.


Написать комментарий