Drīz sāksies Daugavpils novada ceļu pirmās daļas rekonstrukcijas darbi; lēmums par otro daļu pagaidām nav pieņemts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv vēstījis, ka Daugavpils novadā plāno veikt vairāku ceļu rekonstrukciju, plānoto darbu veikšanas pretendenti arī bija paziņoti.

Atgādināsim, ka ceļu rekonstrukcijas konkurss bija sadalīts divās daļās, tādēļ būvniecības uzņēmumiem bija iespēja pretendēt uz noteiktās darbu daļas veikšanu. Par pirmās konkursa daļas uzvarētāju kļuva SIA „Latgales ceļdaris”, kas veiks darbus par 668 870, 76 latiem.

Pēc Daugavpils novada domes izpilddirektores pirmās vietnieces Ināras Natarovas vārdiem, izpildītājam 25 dienu laikā no līguma slēgšanas jāizņem būvdarbu atļauja, pēc tam darbi tiks uzsākti saskaņā ar grafiku. Tuvākajā laikā būvdarbi tiks uzsākti tādos objektos kā Ambeļi – Graiži, Graižu tilts, Augšguļānas šoseja – Rīga – Daugavpils, Līksnas pagastā, ceļš Dzirnavas – MRS (0.000-0.580 km) un ceļš Graviņi – Višķu tehnikums.

Savukārt 28.jūnijā tika pārsūdzēti konkursa otrās daļas rezultāti, tādēļ ceļu rekonstrukcijas darbi Ķieģeļu ielā un Strādnieku ielā Kalkūnes pagastā, bojāto ceļu rekonstrukcija Daugavpilī, Liepu ielas un Alejas ielas rekonstrukcija Sventes pagastā, Tabore – Sadenieki ceļa rekonstrukcijas darbi tiks uzsākti vēlāk. Pēc novada domes izpilddirektores pirmās vietnieces vārdiem, pagājušajā piektdienā, 19.jūlijā, notika pušu sapulce, kurā tika izskatīta sūdzība, tomēr Iepirkumu uzraudzības birojs vēl nav ziņojis Domei par pieņemto lēmumu.


Написать комментарий