Foto akcija par godu Starptautiskajai jaunatnes dienai

foto: jaunatne.gov.lv
foto: jaunatne.gov.lv

Šodien, 12.augustā, pasaulē atzīmē Starptautisko jaunatnes dienu, sakarā ar ko mūsu valstī notiek foto akcija „Jaunieši var – mūsdienu Latvijas jaunieša portrets”.

Jaunatnes departamenta vecākā jaunatnes lietu speciāliste Evita Lukša paziņoja portālam Gorod.lv, ka Jaunatnes departaments sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju aicina piedalīties šajā akcijā jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Lai piedalītos foto akcijā, ikviens Latvijas iedzīvotājs no 12.augusta līdz 23.augustam tiek aicināts ievietot kāda jaunieša vai savu fotogrāfiju virtuālajā foto galerijā http://www.draugiem.lv/jaunatneslietas.

Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa nolikumu jaunietim jābūt 13-25 gadus vecam, katras fotogrāfijas aprakstā jānorāda attēlā redzamā jaunieša vārds, dzīves vieta (novads, pilsēta), vecums un, viņaprāt, viņa lielākais dzīves sasniegums (piem., iemācījos pagatavot suši, iestājos universitātē u.tml.).

Jāatzīmē, ka katrs akcijas dalībnieks var ievietot neierobežotu fotogrāfiju daudzumu, tomēr viena un tā paša jaunieša fotogrāfija citā rakursā netiks ievietota.

Konkursa uzvarētājs tiks paziņots 28.augustā plkist.15:00. Balvas saņems tie trīs pieteikumi/fotogrāfijas, kas būs saņēmušas visvairāk balsis. Trīs uzvarētāji balvā saņems katrs divas biļetes uz grupas „Hurts” koncertu Rīgā.


Написать комментарий