Zinātnieki: ģimenes laime ved uz aptaukošanos

foto: deto4ka.com
foto: deto4ka.com

Zinātnieki ir secinājuši, ka ilgas un stipras attiecības starp partneriem var radīt negatīvu efektu, tieši var novest pie viena partnera liekā svara.

Saskaņā ar Lielbritānijas teritorijā veikto aptauju vairāk nekā 60% respondentu pastāstīja, ka ilgo attiecību periodā viņi ievērojamā mērā ir uzbarojušies. Bez visa pārējā 70% aptaujāto apstiprināja, ka ilgstošas attiecības noveda pie tā, ka viņu partneri uzņēma liekos kilogramus. Teju 60% respondentu domā, ka uzņēma lieko svaru sistemātiskas uztura režīma pārkāpšanas rezultātā. Kā likums viņi ēda lielas ēdienu porcijas, - ziņo vybory.org.ua.

Daudzējādā ziņā no tā cieta sievietes, kuras laika gaitā mainīja savus ieradumus un sāka lietot tādu pašu uzturu kā viņu vīri. Iepriekš daudzas no viņām nelietoja uzturā produktus, kurus ēd viņu otrās puses. Kā rāda pētījums vīriešu pārsvars lieto uzturā lielākoties taukainus ēdienus, kuri rada aptaukošanos. 30% aptaujāto atzinās, ka līdz ar stabilu attiecību parādīšanos viņi sāka piekopt mazaktīvu dzīvesveidu. Galvenokārt brīvo laiku viņi pavada mājās un dzīvokļos, skatoties televīzijas raidījumus un ēdot saldumus.


Написать комментарий