Ceļu rekonstrukcijai Daugavpils novada dome paņems kredītu, kurš pārsniedz 860 tūkstošus latu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

12. septembrī notikušajā Daugavpils novada domes sēdē tika pieņemts lēmums paņemt pietiekami lielu kredītu darbu veikšanai Eiropas projekta „Daugavpils novada pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcija saimnieciskās darbības uzlabošanai un attīstībai” ietvaros.

Te ir jāatgādina, ka uz šo brīdi Daugavpils novada dome realizē lielu municipālo ceļu rekonstrukcijas projektu, kura izmaksas praktiski sastāda 2 milj. latu.

Tā, būvniecības darbi jau ir sākušies projekta pirmās daļas ietvaros tādos objektos kā Ambeļi – Graiži (Ambeļu pagasts), Graižu tilts, šoseja Augšguļāni – Rīga – Daugavpils Līksnas pagastā, ceļš Dzirnavas – MRS (0,000-0,580 km) un ceļš Grāviņi – Višķu tehnikums Višķu pagastā.

Savukārt projekta otrās daļas ietvaros ir plānota Ķieģeļu un Strādnieku ielas rekonstrukcija Kalkūnes pagastā, šķērsceļu rekonstrukcija Sventes ciematā, kā arī ceļa Tabore – Sadnieki rekonstrukcija Tabores pagastā.

Ņemot vērā tehniskos pārtraukumus, ceļu rekonstrukciju jāpabeidz līdz nākamā, 2014. gada beigām.

Kā atzīmēja pirmā izpilddirektora vietniece Ināra Natarova, tika lēsts, ka veiksmīgai projekta realizācijai nepieciešams kredīts Ls 861 086, 12 apmērā, jo tiek plānots, ka 2013. gadā tiks apgūti 5000 latu. Pārējā summa – Ls 861 086, 12 tiks izmantota 2014. gadā. Kredītu Valsts kasē ņems uz 25 gadiem, bet tā atmaksas sākums plānots 2016. gada martā. 


Написать комментарий

Mēs sniegt finansiālu atbalstu tiem, kam nepieciešama aizdevumus un sniegt aizdevumu ar procentu likmi 2% gadā. Mēs darīsim kredītus šādās kategorijās: auto aizdevumus, skolas aizdevumi, mājokļu kredīti, uzņēmuma aizņēmumiem, un personas aizdevumiem. Ja ir interese, jums ir jāsazinās ar mums pa e-pastu cashierslenders@gmail.com un saņemt atpakaļ pie mums ar informāciju zemāk:

vārds:
adrese:
stāvoklis:
valsts:
Summa, kas nepieciešama:
Garums Loan:
mērķis:

Tāpēc mēs vēlamies, lai jūs nākt atpakaļ pie mums tagad, lai mēs varētu turpināt nodošanu jūsu aizdevumu, kā arī.
žēlīgi
Mr Gerrad