A. Kursītis: Uzņēmumam “Svente Holdings” tiks izvirzīta vēl viena prasība

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā žurnālistiem pastāstīja Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis, uzņēmumam „Svente Holdings” tiks izvirzīta kārtējā prasība.

Atgādināsim, ka nesen pilsētas mērs paziņoja, ka pašvaldība neapmaksās skolu renovācijas darbus, kurus ,iespējams, celtnieki ir veikuši divas reizes. Tomēr patlaban dome ir pieņēmusi lēmumu apmaksāt visu celtnieku darbus, ar kuriem tika noslēgti līgumi par darbu izpildi. Atbildot uz jautājumu par to, ar ko šāds lēmums ir saistīts, Andrejs Kursītis paziņoja:

„Attīstības departamentā strādā darba grupa. Tā vēlreiz izskata veiktos darbus, kuri, iespējams, tika apmaksāti divas reizes. Tas galvenokārt ir saistīts ar „Svente Holdings” celtniekiem, kuru darbi ir saistīti ar materiālu utilizāciju. Viņiem tiks izvirzīta papildus prasība par šo summu. Cerēsim, ka tā tiks kompensēta”.

Tāpat atzīmēsim, ka Daugavpils pašvaldība, apkopojot jaunā sastāva domes rezultātus, savā portālā 8. oktobrī paziņoja: „Beidzot ir pabeigti skolu renovācijas darbi”. Tomēr saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapas informāciju 30. septembrī tika pieņemts lēmums par kārtējo celtniecības darbu veikšanu mācību iestādēs par summu Ls 153 963,68. Darbus veiks PS "Vanpro un Nordserviss", SIA "Ditton Būve", SIA "Structum", SIA "EM Būve", SIA "Viors", SIA "Belmast Būve".

Kopumā, komentējot papilddarbu veikšanas nepieciešamību skolās, A. Kursītis atzīmēja, ka darbi nepieciešami tādēļ, lai pabeigtu pirms trim gadiem uzsāktos objektus, un tie ir saistīti ar labiekārtošanu un Ugunsdzēsības inspekcijas prasībām.


Написать комментарий