Britnija Spīrsa vairs neiet uz naktsklubiem. Kāpēc?

foto: celeble.com
foto: celeble.com

Gada nogalē gaidāms popzvaigznes Britnijas Spīrsas (31) jaunākais albums, viņa noslēgusi divus gadus ilgu kontraktu par dalību savā šovā Lasvegasā un audzina divus dēlus. Kādi ir popzvaigznes nākotnes plāni?

Nesenā intervijā vācu telekanālam RTL Britnija pastāstījusi par saviem nākotnes sapņiem. „Es vēlētos vēl bērnus... varbūt dvīņus, un gribētu apprecēties. Tas būtu ļoti jauki,” vaļsirdīgajā sarunā atzinusi popzvaigzne.

Britnija teic, ka ballīšu laikus ir atstājusi pagātnē, viņu vairs neinteresē vētraina naktsdzīve, tā vietā soliste ilgojas pēc vienkāršas ģimenes dzīves. „Es neeju uz naktsklubiem, vairs to nedaru,” norāda 31 gadu vecā divu dēlu māmiņa. „Man patīk palikt mājās, skatīties filmas un ēst popkornu.”

Divarpus gadus Britnija bija precējusies ar savas pavadošās grupas dejotāju Kevinu Federlainu. Šīs laulības laikā pasaulē nāca viņas mīļotie dēli – Šons Prestons (8) un Džeidens Džeimss (7). Pēcāk Britnijai bija nopietnas un šķietami ļoti harmoniskas attiecības ar savu bijušo aģentu Džeisonu Treviku, kurš palīdzēja popzvaigznei laikā, kad viņai klājās visgrūtāk. Kad Britnija cieta no depresijas un bija uz nervu sabrukuma robežas. 2013. gada sākumā, pēc divarpus kopābūšanas gadiem, pāris izšķīrās (gadu viņi bija saderināti).

Baumoja, ka Britnijas un Džeisona ceļi šķīrušies, jo dziedātāja vēlējusies vēl bērnus, bet viņas draugs, lai arī lieliski sapraties ar mīļotās dēliem, uzskatījis, ka Britnija emocionāli nav gatava kļūt par mammu vēl kādam mazulim.

Drīz pēc šķiršanās no Trevika popzvaigzne uzsāka attiecības ar juridiskās firmas darbinieku Deividu Lučado (27). Britnijas draugi nevarot pateikt neviena slikta vārda par dziedātājas jauno mīļoto. Viņš esot parasts puisis, kurš tikai nesen pārcēlies uz dzīvi Losandželosā savas bijušās draudzenes dēļ, ar kuru attiecības tā arī neizdevās un pāris pašķīrās. Draugi norāda, ka viņš ir pilnīgs pretstats Holivudas vīriešiem. Iespējams, tieši tas bijis noteicošais, kas piesaistīja Britnijas uzmanību.


Написать комментарий