Noteikts Budžeta komisijas sastāvs, sākas intensīvs darbs pie Daugavpils budžeta izstrādes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Jāņa Lāčplēša rīkojumu, komisijā, kura izstrādās 2014.gada pilsētas budžetu, darbosies: izpilddirektors Andrejs Kursītis, Finanšu nodaļas vadītāja Edīte Upeniece, viņas vietniece Līga Bebriša, pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieki Jānis Dukšinskis, Dmitrijs Rodionovs un Pēteris Dzalbe, kā arī trīs Domes deputāti – Jurijs Zaicevs, Jevgeņijs Carevs un Natālija Petrova.

Jāatzīmē, ka parasti Budžeta komisijā darbojas ne tikai Domes speciālisti, bet arī aktīvākie deputāti – šogad tie ir J.Zaicevs, J.Carevs un N.Petrova.

Līdz 25.oktobrim pašvaldības iestādes iesniedza Domē plānoto ieņēmumu un izdevumu tāmes. Ceturtdien, 31.oktobrī, notiks Budžeta komisijas pirmā sēde, kurā izskatīs 6 iestāžu – Latviešu kultūras centra, Baltkrievu kultūras centra, Poļu kultūras centra, Krievu kultūras centra, Latgales zoodārza un Komunālās saimniecības pārvaldes – budžetu.

Finanšu nodaļas vadītāja E.Upeniece paziņoja portālam Gorod.lv, ka budžeta pieņemšanas datums nav zināms, jo pilsētas budžets ir atkarīgs arī no valsts budžeta, kas joprojām tiek apspriests. E.Upeniece paziņoja, ka ar pilsētas galvenā finansiālā dokumenta pieņemšanu nesteigsies, un, visdrīzāk, tas tiks apstiprināts nākamā gada janvārī, tomēr gala lēmumu, protams, pieņems deputāti.


Написать комментарий