Veidojot ģimeni, vīrietis ņem vērā savus bioloģiskos ritmus

foto: cobecedniki.ru
foto: cobecedniki.ru

Ģimenes veidošanas jautājums vienmēr ir interesējis ne tikai psihologus, bet arī sabiedrību. Jaunietes vienmēr novēro partnerus, gaidot jaunā cilvēka lēmumu atvadīties no savas neprecēta cilvēka dzīves, tomēr vīrietis vienmēr izlemj pats.

Viņa izvēli ietekmē tikai viens faktors – paša bioloģiskais pulkstenis, – domā vadošie psihologi.

Profesors Kerols Morgans, paziņojot, „ka katram vīrietim ir savi bioloģiskie ritmi”, akcentēja uzmanību uz to, ka tieši tie spēj noteikt vecumu, kurš ir nepieciešams vīrietim ģimenes veidošanai.

Kas attiecas uz dāmu, viņa visā tikšanos ar jauno cilvēku laikā novēro savu partneri, un droši var noteikt laiku, kad viņas izredzētais ir gatavs veidot ģimeni. Pēc psihologu domām pastāv četras pazīmes, kuras palīdzēs noteikt piemērotu laiku, kad ir iespējams ceļš pie altāra. Detalizētāk par to informēja sieviešu žurnāls raut.ru.

Eksperimentā piedalījās 2500 vīriešu vecumā no 17 līdz 70 gadiem. Speciālisti noskaidroja kavaliera svarīgākās pazīmes, kurš ir gatavs bildināt savu izredzēto.

  • Sākumā vīrietim zūd vēlēšanās apmeklēt ballītes un dažādus bārus. Šāda veida iestādēs viņi sāk justies nevietā.
  • Nākamā kavaliera raksturīgā īpašība ir viņa finansiālā neatkarība. Puisim bez savu rēķinu apmaksas jāuzņemas atbildība arī par sievu.
  • Nākamā pazīme attiecas uz vīrieša vēlēšanos kļūt par tēvu. Šādu labpatiku var pamanīt, kad jūsu kavalieris spēlējas ar svešiem bērniem.
  • Svarīgākais moments meitenei iestājas, kad viņas izredzētais sāk uzvesties kā vīrs. Par to liecina kopējie nākotnes plāni, piemēram, iepazīstināšana ar savu ģimeni.

Tādējādi jaunā cilvēka bioloģiskajam pulkstenim ir tiešs sakars ar lēmumu veidot ģimeni.


Написать комментарий