Deputāts J. Zaicevs viņa veiktā apkures tarifa aprēķina formulu nesniedza

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc tam, kad Daugavpils domes deputāts Jurijs Zaicevs portālam Gorod.lv sniedza komentāru un paziņoja, ka gadījumā, ja līgums ar „Batergo” netiks lauzts, siltumapgādes cena sastādīs 3 latus par kvadrātmetru, portāls nolēma uzzināt no tautas kalpa, pēc kādas formulas viņš veica aprēķinus.

Lai kārtējo reizi J. Zaicevs neapsūdzētu MIL par to, ka viņa teiktais tiek sagrozīts, mēs pie deputāta vērsāmies ar rakstveida pieprasījumu, kuru pilsētas dome saņēma 7. novembrī, ko pierāda atbilstoša atzīme uz dokumenta. Termiņš, kura laikā saskaņā ar likumdošanu amatpersonai jāsniedz atbilde, ir beidzies, tomēr atbildi mēs tā arī neesam saņēmuši.

Tādējādi mēs nevarēsim pastāstīt mūsu lasītājiem par to, pamatojoties uz kādu informāciju tika veikti tik augstas cenas aprēķini, un nespēsim, vadoties pēc izskanējušās informācijas, kaut kādā veidā prognozēt situāciju.

Fakts, ka J. Zaicevs nevēlējās (vai nevarēja) paskaidrot pilsētniekiem, no kurienes viņš ņēma tik biedējošu skaitli 3 latu apmērā par viena kvadrātmetra apkuri, iespējams, var liecināt par to, ka deputāts izmantoja tikai iedzīvotāju emocionālās iebiedēšanas metodi ar mērķi sasniegt izvirzītos uzdevumus.

Iespējams, ka deputāts aizņemtības dēļ aizmirsa atbildēt portālam, un mēs vēl sagaidīsim viņa atbildi, bet ir iespējams arī variants, ka portāla lasītāji nav tā auditorija, ar kuru ir pieradis nākt saskarē tautas kalps. Tādēļ pēc ieraduma J. Zaicevs nesāka sevi apgrūtināt ar paskaidrojumu sniegšanu tiem, kuri negrib apmierināties ar vārdiem, kurus nekas neapstiprina. 

Pielikums


Написать комментарий