Jēkabpilī viesojas tieslietu ministre Baiba Broka

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

Trešdien, 19.martā, tieslietu ministre Baiba Broka reģionālajā vizītē apmeklēja Jēkabpili. 

Vizītes ietvaros B.Broka tikās ar Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāju Leonīdu Salceviču, vietnieku Aivaru Krapu un izpilddirektora pienākumu izpildītāju Raitu Sirmoviču, kā arī citiem speciālistiem, informē Jēkabpils pašvaldības portāls.

Sarunas laikā tika pārrunāti vairāki jautājumi gan tieslietu, gan vides aizsardzības un reģionālās attīstības jomā, tajā skaitā par atkritumu apsaimniekošanas sistēmas sakārtošanu un atkritumu nodevas ieviešanu kā iespējamo risinājumu, par nepieciešamību veicināt audžu ģimeņu veidošanos un pabalsta audžuģimenēm palielināšanu, uzturlīdzekļu piedziņas sistēmas sakārtošanu, kā arī jauna tiesu nama būvniecību Jēkabpilī.

B.Broka kopā ar Tiesu namu aģentūras izpilddirektoru Gintu Liepaskalnu un valdes priekšsēdētāju Santu Sausiņu apmeklēja Jēkabpils rajona tiesu, kur tikās ar rajona tiesas priekšsēdētāju Valdi Muižnieku un virsprokurori Elitu Dreiblathenu. Ministre apmeklēja ar Jēkabpils cietumu, kur sarunā ar cietuma priekšnieku Vjačeslavu Rakelu iepazinās ar pašreizējo situāciju ieslodzījuma vietā.

L.Salcevičs atzīst, ka tieslietu ministres vizītes laikā pārrunātie jautājumi apliecina B.Brokas kompetenci un izpratni par pašvaldībām svarīgiem jautājumiem un problēmām. B.Brokas pragmatiskais skatījums un patiesā vēlme rast labākos risinājumus pārrunātajām problēmām ļauj cerēt arī uz reālu darbību un pozitīviem rezultātiem tuvākajā nākotnē.


Написать комментарий