Beļģijas parlamentārietis sēdes laikā atkal nosauca Beļģijas premjeru par pedofilu

foto: ex.ua
foto: ex.ua

Lorāns Luiss, neatkarīgais Beļģijas parlamenta deputāts atkal publiski nosauca par pedofilu Elio Di Rupo, šīs valsts premjeru.

Iepriekš Luisam jau bija atņēmuši imunitāti par šādām nepamatotām apsūdzībām.

Luiss, atbildot uz neapmierinošajiem valdības vadītāja paskaidrojumiem par Beļģijā klīstošajām baumām saistībā ar Baltā nama vadītāja Baraka Obamas vizītes izmaksām, pateica: „Paldies, cienījamais pedofil, paldies, cienījamais premjerministr”.

Apmēram puse parlamentāriešu neizturēja šo izlēcienu un pameta sēžu zāli, bet Palātas vadītājam Andrē Flao nācās pārtraukt sēdi, ziņo actualnews.org.

Pēc piespiedu pārtraukuma beigām Beļģijas spīķeris Luisam nedeva vārdu līdz sesijas beigām, un sašutušais deputāts, protestējot pameta zāli.

Di Rupo neslēpj savu seksuālo orientāciju. Viņš izteica parlamentāriešiem pateicību par solidaritāti. 20. gadsimta 90. gados viņam jau tika izteiktas nepatiesas apsūdzības par to, ka viņš ir pedofils.

Kā ziņo Beļģijas prese, pirmsvēlēšanu kampaņas situācijā Beļģijas valdības vadītājs tiek pakļauts galēji labējo uzbrukumiem, kuri izmanto viņa homofobiju kā politisko ieroci. Pērnā gada beigās Lorānam Luisam jau tika atņemta deputāta imunitāte saskaņā ar tiesas lēmumu par to, ka Luiss privātās sarunās pastāvīgi apsūdzēja Beļģijas valdības vadītāju pedofilijā.


Написать комментарий