Jarošs atzinās, ka viņam ir nelegāli ienākumi

foto: zn.ua
foto: zn.ua

Dmitrijs Jarošs, organizācijas „Labējais sektors” līderis un Ukrainas prezidenta kandidāts atzinās, ka patiesībā viņam nekad nav bijuši legāli ienākumi, un vispār viņš dzīvoja uz pabalstu rēķina, kurus izmaksāja nevienaldzīgi cilvēki. Šādu informāciju sniedz laikraksts „Ukrainas pravda”.

Pēc izdevuma datiem Jarošs par to paziņoja, atbildot uz žurnālistu jautājumu par to, kādā veidā viņa ienākumu deklarācijā norādīta summa 803 grivnas gadā.

Kā pastāstīja „Labējā sektora” līderis, iepriekš norādītā summa ir Jaroša vecākās meitas stipendija, kura bija ierakstīta ģimenes sastāvā. Viņš atzīmēja, ja neņem vērā šo summu, viņam vispār nekad nav bijuši legāli ienākumi, – ziņo thekievtimes.ua.  

Turklāt viņš uzsvēra, ka viņš nav bagāts cilvēks un lieliski zina, ko nozīmē dzīvot par 2–3 tūkst. grivnu mēnesī. Jarošs pastāstīja, ka viņam palīdzību sniedza draugi – mazā un vidējā biznesa uzņēmēji, ieskaitot materiālo palīdzību. Kā atzīmēja „Labējā sektora” līderis, tā bija „vienkārši palīdzība”, kuru viņam nesa ar vēlējumiem nodarboties ar to, ar ko viņš nodarbojas. Jarošs uzsvēra, ka viņš ir ļoti pateicīgs šiem cilvēkiem.

Turklāt Dmitrijs Jarošs atzīmēja, ka ir noteiktas pozitīvās puses tam, ka viņam nav legālu ienākumu. Pēc viņa vārdiem tas viņu atbrīvoja no iemaksām Viktora Janukoviča „kopējā kasē” viņa režīma atbalstam.   


Написать комментарий