Trīskārtējā Eiropas čempione A.Grigorjeva tikās ar Biķernieku pamatskolas skolēniem

foto: A. Mackevičs
foto: A. Mackevičs

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Biķernieku pamatskolā mācās aktīvi sporta līdzjutēji. Soču Olimpisko spēļu laikā pamatskolā bija izveidots Olimpiskais ciemats un plānota tikšanās ar Latvijas Gada sportisti Anastasiju Grigorjevu.

Biķernieku pamatskolas direktors Aleksejs Mackevičs paziņoja portālam Gorod.lv, ka ilgi gaidītā tikšanās, beidzot, notika – pirms dažām dienām Biķernieku pamatskolu apmeklēja trīskārtējā Eiropas čempione, 2013.gada labākā Latvijas sportiste Anastasija Grigorjeva.

„Bērni šo tikšanos ļoti gaidīja, jo daudzi no skolēniem seko mūsu olimpiskās cerības sporta gaitām. Tikšanās notika mājīgā un nepiespiestā gaisotnē, jo slavenā sportiste ir ļoti vienkāršs un sirsnīgs cilvēks.

Anastasija pastāstīja skolēniem, kāpēc pievērsās sportam un atzīmēja, ka brīvā cīņa ir viens no skaistākiem sporta veidiem.

Savukārt Biķernieku pamatskolas skolēni un skolotāju kolektīvs apsveica Anastasiju ar izcīnīto trešo Eiropas čempionāta zelta medaļu un ierosināja tikties pēc 2016.gada – Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm, kurās Anastasija noteikti uzvarēs, mums par to šaubu nav”, pastāstīja A.Mackevičs.

 


Написать комментарий