Krievijas degvīns „Kremļa leģenda” Lielbritānijā vairs netiks pārdots Krimas dēļ 2

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Lielbritānijas kompānija Emporia Brands, kura nodarbojas ar alkoholisko dzērienu pārdošanu valsts mazumtirdzniecībā, šonedēļ pārtrauca Krievijas degvīna zīmola „Kremļa leģenda” importu Krievijas un Ukrainas Krimas konflikta dēļ, – ziņo ruconnect.co.uk.

Vakar kompānijas vadība paziņoja, ka Emporia Brands pagaidām nepiegādās valstī šī zīmola degvīnu, kurš ir „Krievijas domes – Krievijas Federācijas parlamenta oficiālais degvīns”, ziņo thespiritsbusiness.com. Tāpat kompānijas pārstāvis uzsvēra, ka līgums par degvīna piegādi uz Lielbritāniju tiks pārskatīts „nākotnē atkarībā no pašreizējo jautājumu atrisināšanas starp Eiropas Savienību un Krievijas Federāciju”. Prece, kura jau atrodas Lielbritānijā, joprojām tiks pārdota, bet jaunas piegādes no Kaļiņingradas tiks pārtrauktas.

Kā atzīmē The Spirits Business, virkne Lielbritānijas mazumtirdzniecības tīklu jau boikotē Krievijas alkoholiskos dzērienus, tomēr Emporia Brands ir kļuvusi par pirmo kompāniju, kura ir apturējusi Krievijas degvīna importu.


Написать комментарий

Jā "French fries" amerikāņi, protestējot pret to, ka Francija neatbalsta iebrukumu Irākā, sāka dēvēt par "Freedom fries"...

"Jā "French fries" amerikāņi, protestējot pret to, ka Francija neatbalsta iebrukumu Irākā, sāka dēvēt par "Freedom fries"..." idiotu dejas

Tas ir lab, tas ir lab! Nav ko okupantu, ienaidnieku šnabi tirgot.

Написать комментарий