Pauls: Televīzijas šoviem reālu rezultātu nav

foto: nnm.me
foto: nnm.me

Jaunie talanti Latvijā jāmeklē, bet televīzijas šovi reālus rezultātus diemžēl nenes, sarunā ar portālu Mixnews.lv sacīja latviešu komponists Raimonds Pauls.

Pauls atzina, ka latviešu mūzikā ir zināmas problēmas un ar tām ir jācīnās. Viņaprāt, bieži jaunie mūziķi neapzinās, ka daudz jāstrādā, lai sasniegtu rezultātus.

"Latviešu "vieglajā" mūzikā ir milzu problēmas, kaut kas ir jādara. Jāveido jauni talanti, lai nezaudētu Eirovīzijā un visur citur, lai mums būtu starptautiska mēroga zvaigznes "vieglajā" žanrā, tādas, kā mums ir klasiskajā mūzikā", sacīja Pauls piebilstot, ka "jāupurē sevi, ja esi nolēmis kļūt par mūziķi vai dziedātāju. Jārēķinās, ka liela daļa dzīves tam jāupurē, tad būs rezultāti."

Komponists arī nav apmierināts ar mūsdienu populārās kultūras "ražošanas" veidu, uzskatot, ka realitātes šoviem nav reālu rezultātu.

"Jāmeklē jauni talanti. Tā forma, kā mēs to darām, nav sevišķi pareiza. Televīzijas šovi it kā būtu jāatbalsta, bet, no otras puses, viņus (dalībniekus) nosauc par zvaigznēm, kas dažu nedēļu laikā, katru dienu rādās televīzijā, bet tam reāla rezultāta diemžēl nav", atzina Pauls.


Написать комментарий