Līdz ceturtdienai var pieteikties dalībai pirmajā Tūrisma triatlonā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka 31.maijā Daugavpils novadā notiks Tūrisma triatlons.

Daugavpils novada domē notikušajā preses konferencē Daugavpils novada tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis paziņoja, ka pasākums startēs pēdējā maija sestdienā plkst.11:00.

„Dalībnieku pulcēšanās notiks plkst.10:00 pie kempinga „Ozianna”, kur varēs atstāt velosipēdus, savukārt sacensības sāksies plkst.11:00 Slutišķos. Dalībniekiem būs jāparāda airēšanas, skriešanas un braukšanas ar velosipēdu prasmes”, pastāstīja R.Gradkovskis.

„TAKA” vadītājs atzīmēja, ka līdz 15.maijam visi interesenti var pieteikties dalībai pasākumā, dalības maksa – 5 eiro, pēc 15.maija – 10 eiro.

Atbildot uz plašsaziņas līdzekļu pārstāvju jautājumu par to, cik daudz pieteikumu jau saņemts, R.Gradkovskis norādīja, ka ar aģentūru ir sazinājušies 10 cilvēki, kuri aizpildīja visus nepieciešamus dokumentus.

Jāatzīmē, ka pieteikumā jānorāda komandas locekļu vārds, uzvārds, personas kods, pieteikums jāsūta uz e-pastu taka@dnd.lv. Papildinformāciju var saņemt Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūrā (Rīgas ielā 2) vai pa tālr. 654 24147; 29431360.


Написать комментарий