Deputāti Daugavpils pilsētas domes sēdes visbiežāk kavē nezināmu iemeslu dēļ

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes sēžu protokolu informāciju, šogad pilsētas domē notika 12 sēdes, 3 no kurām bija ārkārtas.

Visdisciplinētākie pilsētas domes deputāti bija Reinis Joksts un Jurijs Zaicevs, kuri piedalījās visās, tostarp ārkārtas pilsētas domes sēdēs.

Vienu sēdi kavēja Jānis Lāčplēsis (sakarā ar atvaļinājumu), Jānis Dukšinskis (komandējuma dēļ), Dmitrijs Rodionovs (slimības dēļ), divas sēdes – Vladislavs Bojarūns (neapmeklēja ārkārtas sēdes komandējuma un slimības dēļ), Aivars Broks (nezināmu iemeslu dēļ), Anatolijs Gržibovskis (komandējuma un atvaļinājuma dēļ), trīs sēdes kavēja Pēteris Dzalbe (komandējuma dēļ) un Rita Strode (divas sēdes – nezināmu iemeslu dēļ).

4 sēdēs šogad nepiedalījās Jevgeņijs Carevs – 3 sēdes viņš kavēja komandējumu dēļ, 1 – nezināma iemesla dēļ. 4 sēdes dažādu iemeslu dēļ (sakarā ar komandējumu, atvaļinājumu, nezināmu iemeslu dēļ) kavēja arī Natālija Petrova.

Visretāk pilsētas domes sēdes šogad apmeklē Vladimirs Borisjonoks un Aleksandrs Samarins. V.Borisjonoks nepiedalījās 8 no 12 sēdēm (6 reizes – nezināmu iemeslu dēļ), A.Samarins – 6 sēdēs (4 viņš nepiedalījās nezināmu iemeslu dēļ, 1 – sakarā ar komandējumu, 1 – slimības dēļ).

Saskaņā ar protokolos norādīto, deputāti visbiežāk pilsētas domes sēdēs nepiedalās nezināmu iemeslu dēļ (15 gadījumos), sakarā ar komandējumu (11 gadījumos) un citu iemeslu dēļ (5 gadījumos).

Jāatzīmē, ka pērn pusgada laikā notika 17 pilsētas domes sēdes, tostarp 4 ārkārtas sēdes.


Написать комментарий