Daugavpils jaunajām mākslas vingrotājām – veiksmīgs starts pilsētas atklātajā čempionātā

foto: Preses foto
foto: Preses foto

17.maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā notikušajā pilsētas atklātajā čempionātā mākslas vingrošanā Daugavpils jaunās vingrotājas startēja veiksmīgi, informē Vingrošanas Olimpiskā centra vadītājs un treneris Aivars Plāte.

Pašā jaunākajā grupā, izpildot vingrojumu bez priekšmeta, viss goda pjedestāls tika Daugavpils Olimpiskā centra vingrotājām. 1.vietu 30 dalībnieku konkurencē izcīnīja Alise Petkun, 2.vietā ierindojās Telma Hanzeka, 3.vietā - Dominika Kustova.

Vēl Daugavpils jaunajām vingrotājām: dalītā 4.vieta - Alisei Moisejai un Valērijai Slobodai, dalītā 5.vieta - Marijai Sokolovai un Alisei Larionovai, dalītā 6.vieta - Aīdai Ošmjanskai un Polīnai Kahanovai, 7.vieta - Danielai Vaiderei, dalītā 9.vieta - Ksenijai Hodakovai un Valērijai Dedelei, 10.vieta - Janai Borisjonokai, 11.vieta - Ksenijai Mihaļcovai un 12.vieta - Jekaterinai Maksimovai.

Vingrojumā ar lecamauklu nepārspēta palika Linda Daniela Ivanova, 3.vieta šoreiz Alisei Avsejevai, bet 4.vieta - Veronikai Krivoguzai.

Savukārt vingrojumā ar apli vislabāk veicās Kasandrai Amirovai, 3.vieta - Darjai Baltiņai, bet 4.vieta - Darjai Muriginai.

Sportistes sagatavoja Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā centra treneri Ingūna Turakova un Aivars Plāte.

Sacensībās piedalījās pavisam 60 jaunās vingrotājas. Rīgu pārstāvēja bērnu un jauniešu centrs "Bolderāja" un Rīgas Vingrošanas Olimpiskā centra mākslas vingrotājas, bet Daugavpili - Daugavpils Olimpiskā centra audzēknes.

„Man ir liels prieks, ka beidzot arī mākslas vingrošana Daugavpilī sper savus pirmos soļus un mūsu jaunās vingrotājas ar godu ir aizvadījušas savas pirmās sacensības šajā skaistajā Olimpiskajā sporta veidā. Vēl tikai atliek novēlēt mūsu sporta vingrotājām veiksmīgus startus starptautiskajā turnīrā "Vihrov Cup", kas 7.jūnijā norisināsies Rīgā,” saka Plāte.

Vingrošanas olimpiskais centrs Daugavpilī darbojas kopš 2010.gada septembra. Tā dibinātāji ir olimpiskais čempions sporta vingrošanā Igors Vihrovs un olimpiskais vicečempions sporta vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, centra vadītājs ir ilggadējs Latvijas izlases treneris Aivars Plāte.

21.05.2014 , 12:30

Preses relīze , GOROD


Написать комментарий