Jaunais vilnis 2014: Līdere joprojām ir Nuca Buzaladze no Gruzijas

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Pēc divām konkursa "Jaunais vilnis 2014" dienām līdere starp dalībniekiem joprojām ir Nuca Buzaladze no Gruzijas. Viņas sniegums ir novērtēts ar 151 balli.

Tomēr patlaban baļļu starpība starp dalībniekiem ir minimāla. Otro vietu, divu dienu laikā iegūstot 150 balles, dala ukraiņi - Viktorija Petrika un Vjačeslavs Ribikovs.

Bet trešajā vietā ar 145 ballēm ir uzreiz trīs dalībnieki - Monika Linkite no Lietuvas, kā arī Nodars Revija un Julija Plaksina no Krievijas.

Pārējie konkursa rezultāti ir šādi: ceturtajā vietā ir Ališers Karimovs no Kazahstānas un Sona Rubeņana no Armēnijas (143 balles), piektajā vietā - Sam On no Izraēlas (142 balles), sestajā - grupa "O'Genri" no Krievijas (137 balles), septītajā - Taišons Kolkuits no ASV un Lidija Isaka no Moldovas (135 balles), astotajā – Stass Šurins no Latvijas (134 balles), devītajā - Antonio Madžio no Itālijas (131 balle), desmitajā – trio "Style Mix" no Kirgizstānas (127 balles), bet vienpadsmitajā vietā - Gledisa Damarisa no Vācijas (126 balles).

Atgādinām, ka piektdien, 25.jūlijā konkursantiem ir atpūtas diena, jo "Jaunajā vilnī" notiks Alla Pugačovas radošais vakars. Bet uzvarētāja vārds kļūs skaidrs trešajā konkursa dienā, 26.jūlijā, kad dalībnieki izpildīs dziesmu, kas sarakstīta speciāli "Jaunajam vilnim".


Написать комментарий