Daugavpils novadā konkursa rezultātā noteiks labāko 2014.gada uzņēmumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

31.jūlijā Daugavpils novada domes sēdē deputāti pieņēma gala lēmumu par konkursa „Daugavpils novada uzņēmums 2014” rīkošanu.

Jāatzīmē, ka minētais konkurss pirmo reizi tika rīkots 2011.gadā, nedaudz mainītā formātā tas tika organizēts 2013.gadā, un tiks izsludināts arī šogad.

Jāatzīmē, ka konkursa mērķis ir apzināt un godināt Daugavpils novada teritorijā strādājošos uzņēmējus, kuri aktīvi darbojas, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību un nodarbinātību novadā, popularizējot novadā ražoto produkciju un piedāvātos pakalpojumus.

Konkursa nolikumā, kas ir atrodams Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā, norādīts, ka konkursā var piedalīties pašnodarbinātas personas, komersanti (individuālais komersants, sabiedrība ar ierobežotu atbildību, akciju sabiedrība, zemnieku saimniecība un citi), to filiāles un struktūrvienības, kuras ir reģistrētas Uzņēmumu reģistrā un veic saimniecisko darbību Daugavpils novada teritorijā neatkarīgi no to juridiskā statusa un darbības nozares.

Pieteikumi jāiesniedz Daugavpils novada domes Attīstības departamentā (Rīgas ielā 2, 29.kab.), jebkurā pagasta pārvaldē vai jānosūta uz e-pastu dome@dnd.lv.

Jāatzīmē, ka labākie uzņēmumi tiks noteikti 10 nominācijās.

Atgādināsim, ka par labākiem 2013.gada uzņēmumiem tika atzīti SIA „Eko paipalas” (Sventes pagasts), Maļinovas pagasta zemnieku saimniecība „Ainava”, Tabores pagasta biedrība „Galdiņi”, Sventes pagasta zemnieku saimniecība „Stārķi”, SIA „LIA D” (Naujenes pagasts), SIA „LatRosTrans” (Ilūkstes novads), SIA „Agraris” (Višķu pagasts), SIA „Dubiki” (Vecsalienas pagasts).

 


Написать комментарий