Daugavpils novada delegācija septembrī dosies uz Maltu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

31.jūlijā Daugavpils novada domes sēdē deputāti pieņēma gala lēmumu iedalīt teju piecus tūkst. eiro Daugavpils novada delegācijas braucienam uz Maltu, brauciens paredzēts šā gada septembrī.

Ziņotāja – Daugavpils novada Kultūras centra direktore Inta Uškāne – pastāstīja, ka 2013.gadā pašvaldība sadarbībā ar Islas (Malta), Zarasu rajona (Lietuva) un Fara San Martino (Itālija) pašvaldībām uzsāka projekta „Pilsētu un vecpilsētu tēla atjaunošana” īstenošanu.

Islas pašvaldībai projekta ietvaros ir izdevies ietaupīt līdzekļus, lai šā gada septembrī organizētu vēl vienu semināru, kas notiks Maltas salā. Piedalīties seminārā tiek aicināta arī Daugavpils novada delegācija 16 cilvēku sastāvā.

Ar pasākumu un pieņemšanu saistītie izdevumi tiks segti no projekta budžeta, bet transporta izdevumi jāsedz pasākuma dalībniekiem, tādēļ tika nolemts no Daugavpils novada domes budžeta neparedzētiem gadījumiem domātās naudas iedalīt nepieciešamos 4 800 eiro.

Atgādināsim, ka iepriekš šis jautājums tika skatīts Finanšu komitejas sēdē, kuras gaitā Daugavpils novada domes Kultūras pārvaldes vadītāja Ināra Mukāne ziņoja, ka delegācijas sastāvā būs Daugavpils novada vokālo ansambļu vadītāji, pagastu pārvalžu pārstāvji, kultūras darbinieki, muzeju darbinieki.

Seminārs, kura gaitā tiks izanalizēti projekta laikā sasniegtie rezultāti un apspriestas turpmākas sadarbības iespējas, notiks no šā gada 10. līdz 15.septembrim.


Написать комментарий