Daugavpils novada 13. Grāmatu svētki šogad notiks Dubnā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piektdien, 8.augustā Dubnas pagastā notiks Daugavpils novada 13. Grāmatu svētki.

Daugavpils novada domē notikušajā preses konferencē Daugavpils novada Kultūras centra direktore Inta Uškāne paziņoja, ka svētku atklāšana Dubnas pagasta Kultūras namā notiks plkst.11:00, pēc tam norisināsies diskusija, kurā piedalīsies vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Romāns Naudiņš, satiksmes ministrs Anrijs Matīss, Vitālijs Aizbalts un Edgars Jaunups. Šogad diskusijas tēma būs „Kad ekonomiskais izrāviens sāksies novados?”.

Plkst.13:30 visus svētku viesus aicina piedalīties kāda populārā radošajā viesistabā, kā arī tikties ar žurnālisti un vairāku anekdošu krājumu sastādītāju. Plkst.14.30 notiks tikšanās ar aktrisi un astroloģi Akvelīnu Līvmani.

Pēc I.Uškānes vārdiem, svētkos notiks dažāda vecuma cilvēkiem domātie pasākumi.

No plkst.10.30-14.00 varēs piedalīties Ginesa rekorda tapšanā - Lielā Augšdaugavas musturdeķa veidošanā, plkst.13.00 pagaršot „Sautējumu Dubnas gaumē”, plkst.15:30 pircēji varēs piedalīties  jaunāko grāmatu izlozē. 

Bērniem un jauniešiem būs iespēja piedalīties veiklības stafetēs kopā ar Zemessargiem, apskatīt

 34. Artilērijas bataljona informatīvo stendu, ieroču un ekipējuma izstādi u.c.

Svētku rīkotāji atzīmē, ka pasākumi ieinteresēs katru no svētku apmeklētājiem, tādēļ visi interesenti tiek aicināti piedalīties Daugavpils novada 13.Grāmatu svētkos.


Написать комментарий