Tiks izvēlēti «Mis un Misters Rēzekne 2012»

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

3. augustā, plkst.19.00 Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros Kultūras namā norisināsies konkursa „Mis un Misters Rēzekne 2012” fināls. Visi iedzīvotāji tiek aicināti apmeklēt šo pasākumu, informē Rēzeknes pašvaldība. 

Top 10 finālistu sastāvā ir Artūrs Voskāns, Santa Seržante, Artis Salinieks, Evija Priževoite, Jānis Freibergs, Laima Studente, Ivans Smirnovs, Liliana Garkalne, Rihards Zeiļa un Evelīna Šaulīte.

Dalībnieki pārsteigs skatītājus ar saviem talantiem.

Konkursa galvenā organizatore atzīst, ka sagatavošanās programma nebija vienkārša, dažādi treniņi notiek ik dienu un tie ir ne tikai grupu, bet arī individuālie, lai izkoptu un uzlabotu savus talantus. Piecas reizes nedēļā ir treniņi, kas vairāk attīsta fizisko sagatavotību, trīs reizes nedēļā dalībniekiem ir iespējams apmeklēt trenažieru zāli un ar viņiem strādā Deniss Tumkovs (profesionāls dejotājs, horeogrāfs un konkursa "Mis un Misters Rēzekne 2012" režisors. Bijis "Mis un Misters Latvija" horeogrāfs un TV3 šova "Dejo nost" uzvarētājs) sagatavo dalībniekus iznācieniem. Defilē stundas pasniedz Imants Heneckis.

Sporta treniņus vada gan Kristīne Viļuma, gan arī fitnesa treneris Andrejs Bogdanovs, futbola treneris Dmitrijs Suvorovs. Tie notiek fitnesa centrā "Sedna", stadionā "Daugava", kā arī Ančupānos. Lai izkoptu savu talantu ar dalībniekiem strādā vokālais Pedagogs Jeļena Matule, kendo treneris Edgars Samoilovs un hip-hop treneris Edgars Jukna.

Bija iespēja saņemt logopēda konsultācijas, organizētas tikšanās ar dermatologu, kosmetologiem. Veselības un skaistuma studijas "Freija Beauty" speciālisti konsultēja dalībniekus par dabiskas un kvalitatīvas kosmētikas izvēli, kā arī sniedza pamata zināšanas kā ir jāveic klasiska, relaksējoša masāža.

Ar jogas pamatiem dalībniekus iepazīstināja hatha-jogas pasniedzēja Inese Liepiņa, savukārt izprast pašiem sevi un sagatavoties fināla izgājienam palīdz psiholoģe no Rīgas Agrita Grosbarte.

Konkursantiem bija lieliska iespēja piedalīties fotosesijā, kas notika Rīgā – Royal Hotel Studio 69, fotogrāfs Uldis Vilks – Wolfstudio, fotosesijas rezultāti būs skatāmi fināla dienā Kultūras nama foajē. Fotosesijas laikā fika filmēts arī intro-video, ko Jūs varēsiet redzēt pirms paša fināla.

Konkursa Mis un Misters ietvaros notiks arī fotogrāfu konkurss. Sevi mēģinās pierādīt 5 fotogrāfi no Rēzeknes (Kristīne Rancāne, Laura Viļuma, Intars Uzulāns, Juris Gedušs un Dmitrijs Bindemanis).

Nav zināms, vai tieši konkursa uzvarētāji brauks pārstāvēt Rēzekni uz "Mis un Misters Latviju". Šeit pēdējais vārds būs aģentūras "Mis Latvija" direktorei Intai Fogelei, kura tieši tāpat kā pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs konkursa finālā būs kompetentās žūrijas pamatsastāvā. Tas nozīmē, ka jācenšas ir ikvienam.

Fināla dienā norisināsies augstas kvalitātes šovs, ko vadīs Lauris Reiniks un Jenny May, kā arī uzstāsies itāļu dziedātājs Roberto Meloni.

Par sponsorēšanu un atbalstu vēlētos pateikties dažām firmām: «Microlines», «Rall», «Andris Auto», boulinga klubam «Jocker», Paletten group, Royal Casino, Latgales finanšu kompānija, SMS credit, Tallink, ziedu salonam «Crystal-Rose», kāzu salonam «Žanna», skaistuma salonam «Ēvika -G». Skaņu un gaismu nodrošina SIA «Subreal».

Galvenais atbalsts: aģentūra "Mis Latvija” un Rēzeknes pilsētas dome.

 


Написать комментарий