Rēzeknē tiks renovēta daudzdzīvokļu dzīvojamā māja

foto corkpolitics.ie
foto corkpolitics.ie

Ir parakstīts līgums ar daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Atbrīvošanas alejā 82 renovācijas darbu izpildītājiem – iepirkuma procedūras gaitā izvēlētajiem būvniekiem SIA „Maltas celtnieks” (būvdarbi) un SIA „Siltumtehserviss” (santehnikas darbi), informē SIA „Rēzeknes Namsaimnieks” valdes locekle D. Abramova.

„Process, kurš aizsākās apmēram pirms 20 mēnešiem, beidzot ir ievirzījies finiša taisnē. Projekts paredz sienu, bēniņu un cokolu siltināšanu; jumta seguma, durvju un kāpņutelpu logu nomaiņu. Turklāt projekta ietvaros tiks veikta apkures sistēmas renovācija un uzstādīti siltumenerģijas skaitītāji katrā dzīvoklī un komerctelpās,” stāsta D. Abramova.

Būvnieki plāno paveikt darbus trīs mēnešu laikā. Renovācijas darbu kopējās izmaksas sastāda gandrīz 65 tūkstošus latu, no kuriem 31 000 latu ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums.

Lai realizētu visus ieplānotos darbus, uz atlikušo summu tiek ņemts aizņēmums SEB bankā uz 15 gadiem, vēsta Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.


Написать комментарий