Par siltumenerģijas apmaksu

foto xibara.info
foto xibara.info

Piektdien, 28. septembrī Rēzeknes pilsētas domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu atzīt par spēku zaudējušiem noteikumus „Noteikumi par patērētās siltumenerģijas apmaksu Rēzeknes pilsētas dzīvojamās mājās” (apstiprināti 28.08.2009.), informē Rēzeknes pašvaldība.

Turpmāk siltumenerģijas tarifi tiks aprēķināti saskaņā ar 14.05.2010. siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku, kuru apstiprinājusi Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padome.

Apstiprinātā metodika nosaka kārtību, kādā siltumenerģijas lietotāji veic maksājumus par dzīvojamās mājās patērēto siltumenerģiju. Tā attiecas uz visiem daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltumenerģijas lietotājiem, kuri ir pieslēgti Rēzeknes centralizētās siltumapgādes sistēmai. Metodika nosaka, kā, izmantojot centrālā skaitītāja rādītājus un nepieciešamās formulas, tiek aprēķināta maksa par patērēto siltumenerģiju apkures un karstā ūdens sagatavošanai.

Atgādinām, ka šobrīd uzņēmums gatavojas iesniegt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai dokumentāciju tarifu samazināšanai.


Написать комментарий