Daugavpils novada dome izsludinājusi konkursu par astoņu novada skolu renovāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka Daugavpils novada dome izsludināja konkursu par ERAF projekta „Daugavpils novada izglītības iestāžu konkurētspējas uzlabošanu un izglītības pakalpojumu pieejamības paaugstināšana” realizēšanu.

Projekta izmaksas – vairāk nekā 3 miljoni latu, tā ietvaros tiks renovētas un rekonstruētas astoņas novada skolas. Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 2013.gada 4.aprīļa plkst.11:00.

Jāatzīmē, ka vairākās novada skolās – Špoģu, Lāču vidusskolās, Biķernieku pamatskolā, Medumu, Salienas, Zemgales, Vaboles vidusskolās un Kalupes pamatskolā – tiek plānota elektroapgādes, ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures, ventilācijas sistēmas renovācija. Dažās skolās tiks uzstādītas ugunsgrēka signalizācijas.

Demenes novada Zemgales vidusskolas direktors minētā projekta iespējas novērtēja pozitīvi, jo, pēc viņa vārdiem, 1999.-2000.gadā skola bija izstrādājusi projektu „Pasaules Banka”, kas paredzēja vairākus posmus, kuru realizēja tomēr netika uzsākta. Ieplānotie remontdarbi tiks uzsākti tikai pēc 13 gadiem, visdrīzāk, jūlijā. Projekta ietvaros iecerēto darbu nepieciešamība ir acīmredzama.


Написать комментарий